Utisci

Polaznici

"Pored visokog obrazovanja, Semos Education je druga obrazovna institucija koju bi trebalo pohađati kako bi poboljšali i unapredili svoje veštine. Semos Education nudi odličan izbor kurseva i jedinstvenu priliku za dalje napredovanje u karijeri. Iskustvo koje sam stekao tokom posete PHP i MySQL kursevima su mi otvorili nove horizonte i nove mogućnosti. Mogu da kažem da sam učio od vrsnih profesionalaca, u pozitivnoj atmosferi gde su svi bili prijatni i prijateljski nastrojeni. Preporučujem kurseve Semos Education-a svima koji žele da uspešno unaprede svoje veštine potrebne za napredak u struci. Investirajte u sebe i postanite uspešni u svom poslu! "

Kire Ivanovski


"Nakon diplomiranja na Fakultetu za informacione i komunikacione tehnologije, odlučio sam da nadogradim svoje znanje uz napredne IT obuke koje pruža Semos Education. Sa Microsoft Web Applications stipendijom, stekao sam veliko profesionalno iskustvo podržano od strane iskusnih Microsoft Certified trenera. Nakon završene obuke i zahvaljujući preporuci Centra za karijeru Semos Education-a, sada sam deo kompanije u kojoj radim na projektima u oblasti u kojoj sam se obrazovao. Preporučujem svakome ko želi napredak da ne okleva, jer će zaista biti korak bliže uspešnijoj profesionalnoj karijeri. Microsoft obuke se sprovode širom sveta sa istim programom, materijalima i testovima, koji potvrđuju njihov uspeh i značaj. Uz pomoć Centra za karijeru imate priliku da se edukujete i iskoristite jedinstvene poslovne prilike!"

Darko Andonov


"Moja želja i ambicija da se profesionalno bavim dizajnom i kreativnim idejama, postala je stvarnost zahvaljujući kvalitetnim kursevima u Semos Education-u. Nakon diplomiranja na Filološkom fakultetu odlučio sam da pohađam kurs grafičkog dizajna, koji je proširio moje profesionalno znanje. Preporuka Centra za karijeru u Semos Education pomogla mi je da postanem deo tima grafičkih dizajnera u nekim od najuspešnijih kompanija u Makedoniji. Zato svesrdno preporučujem Semos edukativne kurseve i Semos Education Career Centre svima koji žele da izgrade uspešnu karijeru."

Viktor Cvetkovski


"Formalno obrazovanje, u kombinaciji sa neophodnim stručnim usavršavanjem, ključno je u ispunjavanju ambicija za uspešnu i produktivnu karijeru. Kursevi ponuđeni u Semos Education-u omogućili su mi da steknem tehničke veštine i kvalifikacije potrebne da bih se izdvojio na tržištu rada. Semos Education ima kvalitetne profesionalnce i nudi vam idealno stručno i prijateljsko radno okruženje za razvoj vaših profesionalnih veština. Preporučio bih Semos Education kao idealnog partnera za svakog pojedinca koji je odlučan da započne ili dalje napreduje u svojoj karijeri."

Aleksandar Stojanovski, student at FEIT

Kompanije

"ArcelorMittal i Centar za karijeru od 2015. godine uspešno sarađuju sa ciljem da podrže profesionalni razvoj putem stažiranja i obuke. Uz podršku Centra za karijeru, nekoliko studenata je završilo program stažiranja ArcelorMittal, dok su neki od njih postali deo tima. Kao rezultat uspešne saradnje sa Centrom za karijeru verujemo u dalje zajedničko delovanje i zajedničku podršku kontinuiranom stručnom usavršavanju i razvoju veština budućih generacija.”

Maja Popovska – HR, ArcelorMittal Skoplje
ArcelorMittal


"Već više od godinu dana uspešno radimo sa Centrom za karijeru Semos Education-a. Tokom ovog perioda, Centar za karijeru je pokazao da tačno razume naše potrebe pružajući nam najbolje IT kandidate, čime smo stekli naše potpuno poverenje. Njihova posvećenost i profesionalnost, zajedno sa visokim nivoom ekspretize i znanja, pomogli su nam da ojačamo poverenje naših klijenata i istovremeno postignemo značajne rezultate odabirom odgovarajućih i talentovanih profesionalaca."

Ana Velichkovska – HR
Euro BPO


"Zadovoljstvo je sarađivati sa Centrom za karijeru Semos Education-a. Možemo potvrditi da polaznici kurseva Semos Education-a poseduju visok nivo kvaliteta i znanja i da se lako uklapaju u dinamičnu okolinu aktivnih razvojnih projekata. Sledeći put kad budemo imali slobodno radno mesto, Centar za karijeru će definitivno biti naš prvi izbor. "

Nenad Chubrinovski – Project manager
InPlayer